Over ons

/Over ons
Over ons2018-06-29T15:06:12+00:00

Ons team

svdm team sven

Sven Van den Meersschaut

De bezieler en oprichter van het kantoor. Sedert 25 jaar staat Sven garant voor kwalitatief advies.

Hij is vooral gespecialiseerd in leningen en hiervoor zal hij voor u steeds de beste voorwaarden bedingen.

Uiteraard kan u ook met al uw andere vragen bij Sven terecht.

svdm-team-evy

Evy Van Wayenberge

Evy kwam het kantoor al snel versterken en houdt zich hoofdzakelijk met leningen bezig.

Wenst u een offerte voor een autofinanciering, een groene lening of hypotheek?

Evy zal u hiervoor zeker met plezier te woord staan.

svdm-team-luc

Luc Van den Abeele

In 2007 kwam Luc bij het team als zelfstandig medewerker. Hij is beleggingsspecialist en kan je verder helpen met alles wat beleggen betreft.

Luc is ook het aanspreekpunt voor alles omtrent “schade”. Wil u een aangifte doen van schade of heeft u een vraag over uw dossier, dan kan u bij hem terecht.

svdm-team-isabel

Isabel Depessemier

In april 2013 kwam Isabel ons team versterken.

Zij is in hoofdzaak verantwoordelijk voor alles wat betreft verzekeringen, maar helpt u ook graag met al uw andere zaken.

svdm-team-paul

Paul Van De Maele

Begin 2018 is Paul gestart als commercieel medewerker in ons kantoor.

Hij was meer dan 30 jaar actief als accountmanager bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

Vanuit zijn ervaring in het verleden is Paul uitstekend geplaatst om u te helpen met al uw vragen omtrent verzekeringen.

Missie

Zakenkantoor Sven Van den Meersschaut heeft als missie om 24/7 hét single point of contact te zijn voor haar klanten. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij de kennis in huis hebben die nodig is om elke klant op zijn wenken te bedienen.

Wij zijn een 100% onafhankelijke partner die alle producten van de beschikbare maatschappijen kan aanbieden. Dat is één van onze grootste troeven. Bovendien blijven wij er steeds naar streven een oplossing op maat te bieden en dit telkens aan een aantrekkelijk prijs-kwaliteitratio.

Beschikbaar, betrouwbaar, onafhankelijk, persoonlijk en correct. Dat is waar wij voor staan.

Visie

Ons kantoor heeft als doel op de lange termijn een vertrouwenspartner te blijven die gepast inspeelt op de behoeften van haar klanten en waarbij alle medewerkers dagelijks de missie uitdragen.

Wij willen een vooruitstrevend kantoor zijn en blijven mee evolueren met de steeds veranderende technologieën om onze klanten snel van dienst te kunnen zijn.

Strategie

Om onze visie te kunnen verwezenlijken vinden wij het belangrijk te blijven investeren in technologische hulpmiddelen. Op die manier vereenvoudigen en versnellen we de service naar onze klanten toe.

Zo werken wij vandaag reeds met een paperless softwaresysteem. Dit vertaalt zich naar een pijlsnelle toegang tot de meest recente gegevens, een minimalisatie van fouten en automatische updates door een constante digitale wisselwerking met de maatschappijen.

Werkwijze

Iedere klant krijgt een persoonlijke service van een team dat veel kennis en ervaring aan boord heeft. Elke specialisatie heeft een verantwoordelijke waarbij u terecht kan. Bovendien is onze sterkte dat al onze medewerkers breed inzetbaar zijn.

Dit zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op een antwoord wanneer u contact heeft opgenomen en uw contactpersoon niet aanwezig is.